این سالاد خیار آسیایی بدون مزه و طعم و مزه، ترد و با طراوت است و آن را به انتخابی عالی برای صرف غذا در روزهای گرم تابستان تبدیل می کند.
میتوانید آن را به راحتی در خانه با خیارهای برششده، یک سس تند از سرکه برنج، سس سویا و کمی روغن کنجد درست کنید.
راز این راز در ماریناد ویژه ای است که طعم های شیرین، شور، ترش و اومی را ترکیب می کند.
این دستور العمل کپی خیار دین تای فانگ، به لطف خیارهای آبرسان و روغن کنجد مغذی، یک درمان سالم نیز است.
سالاد خیار دین تای فانگ یک غذای خوشمزه و با طراوت است که در رستوران معروف تایوانی، دین تای فونگ سرو می شود.
این یک سالاد ساده آسیایی است که با خیارهای نازک برش خورده و یک ماریناد خوشمزه درست شده است.
این سس با استفاده از سرکه برنج، سس سویا، سیر و روغن کنجد، طعمهای شیرین، شور، ترش و اومامی را ترکیب میکند.
نتیجه یک سالاد ترد، سالم و لذیذ است که مورد علاقه بسیاری است.
شکل>
مواد لازم برای سالاد خیار تند دین تای فانگ آسیایی
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
سالاد خیار دین تای فانگ آسیایی 14
از چه نوع خیار استفاده کنیم؟
هم خیار انگلیسی و هم خیار ایرانی به دلیل تردی و طعم لطیفشان در این دستور غذا به خوبی کار می کنند.
خیار ایرانی کوتاهتر و کوچکتر از خیار انگلیسی است و بافتی ترد و طعم ملایم دارد.
پوست نازک آنها باعث میشود به راحتی برای سالاد آماده شوند.
خیار انگلیسی که به عنوان خیار گرمخانه ای یا بدون دانه نیز شناخته می شود، بلند، باریک هستند و معمولاً در فروشگاه های مواد غذایی در پلاستیک پیچیده می شوند.
پوست نازک، دانههای کمتر و طعم ملایم و طراوتبخشی دارند، که آنها را برای این سالاد ایدهآل میکند، زیرا لازم نیست قبل از برش پوست آنها را بکنید.
علاوه بر این، کمبود دانههای بیش از حد آنها باعث میشود سالاد آب کمتری داشته باشد و به خیار اجازه میدهد طعم سس را به طور موثرتری جذب کند.
در حالی که در صورت در دسترس نبودن خیارهای انگلیسی یا ایرانی، میتوانید از خیارهای معمولی دیگر استفاده کنید، اما ممکن است سطح تردی و محتوای دانه متفاوتی داشته باشند که میتواند کمی بر بافت و طعم کلی سالاد تأثیر بگذارد.
مواد سس
سس سویا – به سالاد خیار طعم شور و خوش طعم می بخشد. من از کیکومان سس سویا همه منظوره برای این دستور غذا. در صورت استفاده از سس سویا کم سدیم یا سبک، مقدار آن را دو برابر کنید.
سیر – من از حبه های سیر تازه ریز خرد شده برای یک ضربه اضافی استفاده می کنم.
سرکه برنج – آنها به طور گسترده در فروشگاه های آسیایی یا آنلاین در آمازون. می توانید آن را با سرکه سفید جایگزین کنید.
Mirin – شراب برنجی است که به عنوان طعم دهنده در آشپزی آسیایی استفاده می شود. شما می توانید میرین را با شری خشک یا شراب شیرین مارسالا جایگزین کنید. آنها به طور گسترده در فروشگاه های آسیایی یا آنلاین در آمازون.
روغن کنجد – طعم آجیلی مشخصی به سالاد میدهد. میتوانید آن را از فروشگاههای آسیایی یا سوپرمارکتهای بزرگ و همچنین از آمازون
نحوه درست کردن سالاد خیار ادویه دار آسیایی قوی>؟
اگرچه این سالاد خیار کپی دین تای فانگ دستور العمل بسیار ساده ای است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند نکته و مراحل را دنبال کنید:
خیارهای تازه را کاملا بشویید و به صورت حلقه های نازک برش دهید. شما می توانید بر اساس ترجیح خود از خیار فارسی یا انگلیسی استفاده کنید.
برش های خیار را در یک کاسه بزرگ یا یک آبکش بریزید و نمک را روی آنها بپاشید.
سالاد خیار دین تای فانگ آسیایی 15
اجازه دهید خیارهای شور حدود 15 دقیقه بماند تا آب اضافی آن خارج شود.
تکه های خیار را زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود. آنها را با دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه تمیز به آرامی خشک کنید.
در یک کاسه، سرکه برنج، میرین، شکر، روغن کنجد، سیر ریز خرد شده و سس سویا را با هم ترکیب کنید.
همه چیز را خوب مخلوط کنید تا یک سس خوش طعم ایجاد کنید.
سالاد خیار دین تای فانگ آسیایی 16
سس را به برش های خیار خشک در کاسه همزن اضافه کنید.
آنها را به آرامی بریزید تا خیارها به طور یکنواخت با سس آغشته شوند.
سالاد خیار دین تای فانگ آسیایی 17
برش های خیار ترشی شده را حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
قبل از سرو، سالاد را با تکه های فلفل قرمز یا روغن فلفل قرمز تزیین کنید تا طعم بیشتری داشته باشید.
سالاد خیار دین تای فانگ آسیایی 18
نکات برتر سرآشپز
خیار ایرانی یا انگلیسی تازه و سفت را انتخاب کنید. پوست نازک و دانه های کمتر آنها را برای این سالاد ایده آل می کند.
سعی کنید خیارها را به صورت یکنواخت برش دهید تا در هر لقمه از یکنواختی و بافت ثابت اطمینان حاصل کنید.
خیارها دارای محتوای آب بالایی هستند و ترشی کردن آنها با نمک به بیرون کشیدن این رطوبت اضافی کمک می کند و در نتیجه تردی بیشتری ایجاد می کند.
اجازه دهید خیارها حداقل 30 دقیقه در سس مارینت شوند تا همه طعم های فوق العاده به طور کامل جذب شوند.
مقدار سیر خرد شده را با توجه به سلیقه خود تنظیم کنید. بسته به میزان سیری که میخواهید سالاد سیر شود، میتوانید کم یا زیاد سیر اضافه کنید.
اگر تندی ملایمتری را ترجیح میدهید، دانهها را از فلفل قرمز قبل از برش جدا کنید. این کار حرارت را کاهش می دهد و طعم فلفل را حفظ می کند.
برای حداکثر طراوت و ترد شدن خیار، سالاد را قبل از سرو برای مدتی طولانی در یخچال بگذارید. فوق العاده ترد و لذت بخش خواهد بود!
می توانید سس را از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده سرو شد، آن را با خیارها بریزید تا یک سالاد سریع و آسان تهیه کنید.
با سالاد خیار ترد آسیایی چه چیزی سرو کنیم؟
این سالاد خیار ترد را به عنوان یک غذای جانبی با طراوت در کنار وعدههای غذایی مورد علاقهتان با الهام از آسیایی سرو کنید، مانند همزن مرغ با رشته فرنگی سرخ کنید، مرغ نمک و فلفل، و برنج سرخ شده تخم مرغ تند.
سالاد را در کاسههای کوچک جداگانه یا روی یک بشقاب به عنوان پیش غذای سبک و اشتها آور برای یک جشن بزرگتر با موضوع غذای آسیایی ارائه کنید.
از سالاد به عنوان یک فیلینگ پر جنب و جوش و تند برای بسته بندی یا ساندویچ استفاده کنید و تضاد لذت بخشی را با سایر مواد تشکیل دهید.
دستورالعمل های ذخیره سازی
این سالاد خیار چینی را میتوان تا ۲ تا ۳ روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.
فراتر از این بازه زمانی، خیارها ممکن است تازگی خود را از دست بدهند.
اگر سس اضافی باقی مانده است، بهتر است آن را جدا از برش های خیار نگهداری کنید.
به این ترتیب، میتوانید سس را درست قبل از سرو به خیارها اضافه کنید تا تردی آنها حفظ شود.
سؤالات متداول دستور غذا
آیا این سالاد برای گیاهخواران و وگان ها مناسب است؟
بله، این سالاد خیار خنک برای گیاهخواران و وگان ها مناسب است، زیرا حاوی هیچ گونه مواد گوشتی یا حیوانی نیست.
آیا می توانم سالاد را از قبل برای مهمانی یا گردهمایی آماده کنم؟
قطعا! می توانید سالاد را از قبل آماده کرده و تا 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. فقط یادتان باشد که سس را جدا نگه دارید تا زمانی که آماده سرو شود تا طراوت و تردی سالاد حفظ شود.
آیا می توانم از سس برای سالادهای دیگر استفاده کنم؟
بله، سس همه کاره را می توان برای سالادهای مختلف یا به عنوان ماریناد برای سایر غذاهای الهام گرفته از آسیایی استفاده کرد.
برای دستور العمل های خوشمزه و با طراوت تر، می توانید با خیار درست کنید، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @ cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous .
امیدوارم از روند تهیه این سالاد خیار بدون سر و صدا و طعمی آسیایی لذت ببرید به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
سالاد خیار دین تای فونگ آسیایی
آیلا کلولی
این سالاد خیار بدون سر و صدا و با طعم و مزه آسیایی، ترد و با طراوت است و آن را به انتخابی عالی برای ناهار خوری تابستانی تبدیل می کند.
stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>
زمان آماده سازی 20 دقیقه دقیقه
زمان ترشی 30 دقیقه دقیقه
زمان کل 50 دقیقه دقیقه
کورس پیش غذا، سالاد، مخلفات
آشپزی آسیایی، تایوانی
سرویس ها 4 افراد
کالری 96 kcal
Metric عرف ایالات متحده
1x 2x 3x
خیارها را کاملا بشویید و به صورت حلقه های نازک برش دهید. شما می توانید بر اساس ترجیح خود از خیار فارسی یا انگلیسی استفاده کنید.
برش های خیار را در یک کاسه یا آبکش بریزید و روی آنها نمک بپاشید. اجازه دهید خیارها حدود 15 دقیقه بماند تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.
برش های خیار را زیر آب سرد بشویید تا نمک آن گرفته شود. آنها را به آرامی با یک حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید.
در یک کاسه، سرکه برنج، میرین، شکر، روغن کنجد، سیر ریز خرد شده و سس سویا را با هم مخلوط کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید تا یک سس خوش طعم ایجاد کنید.
سس را به برش های خیار خشک در کاسه همزن اضافه کنید. آنها را به آرامی بریزید تا خیارها به طور مساوی با سس آغشته شوند.
برش های خیار ترشی شده را حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
قبل از سرو، سالاد را با تکه های فلفل قرمز یا روغن چیلی تزیین کنید تا تندتر شود.
خیار ایرانی یا انگلیسی تازه و سفت را انتخاب کنید. پوست نازک و دانه های کمتر آنها را برای این سالاد ایده آل می کند.
سعی کنید خیارها را به صورت یکنواخت برش دهید تا در هر لقمه از یکنواختی و بافت ثابت اطمینان حاصل کنید.
اجازه دهید خیارها حداقل 30 دقیقه در سس مارینت شوند تا همه طعم های فوق العاده به طور کامل جذب شوند.
مقدار سیر خرد شده را با توجه به سلیقه خود تنظیم کنید. بسته به میزان سیری که میخواهید سالاد سیر شود، میتوانید کم یا زیاد سیر اضافه کنید.
اگر تندی ملایمتری را ترجیح میدهید، دانهها را از فلفل قرمز قبل از برش جدا کنید. این کار حرارت را کاهش می دهد و طعم فلفل را حفظ می کند.
برای حداکثر طراوت، سالاد را قبل از سرو برای مدتی بیشتر در یخچال قرار دهید. فوق العاده ترد و لذت بخش خواهد بود!
می توانید سس را از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده سرو شد، آن را با خیارها بریزید تا یک سالاد سریع و آسان تهیه کنید.
کالری: 96 کیلو کالری کربوهیدرات ها: 11 g پروتئین: 2 g چربی: 5 g Saturated Fat: 1 g< /span> Polyunsaturated Fat: 2 g Monounsaturated Fat: 2 g Sodium: 2158 mg Potassium: 244 mg< /span> Fiber: 1 g Sugar: 7 g Vitamin A: 239 IU Vitamin C: 20 mg< /span> Calcium: 29 mg Iron: 1 mg
This post uses affiliate links. This means that if you click on them and then buy something, we get a small amount of commission to keep the site running, but it doesn’t cost you anything more.